Vem är Natalie på Nanolashes?

Till 200%

Ja, mina val i arbetslivet har ni läst om i tidigare inlägg. Men jag är mer än mitt arbete, vill jag tro. Har en konstig känsla i kroppen att ska jag göra något så är det till 200%, jag BLIR mitt jobb.

ÄLSKA DET DU GÖR!

Varför ska man göra något bara för att det är ett jobb? så här ser liksom livet ut vaknar 7, hemma till typ 9. Jobbar 9 – 18:00 = 9 h isch, hem 19:00, sova 23:00. Total vaken tid hemma 6 h. Så vi är absolut mer på jobbet än hemma, vaken tid. SÅ ÄLSKA DET DU GÖR DÅ. Eller tyck att det är lite bättre än okej.

Ständigt på jakt efter utveckling

Jag skulle vilja säga att jag är glad, social, impulsiv, energisk och ständigt i jakt på utveckling / förändring. En person många skulle uppskatta runt sig, i lagom dos. Min kära sambo gör det bra i 4 år har han stått ut med mig.

Min kära sambo

På dessa 4 år har vi hunnit bo tillsammans i en lägenhet i centrala Sundsvall, bytt massor av jobb, gjort klart studier, köpt hus, katt och fått en liten son som nu är 1 år och 6 månader, otroligt fort gick det. Startat företag, varit utomlands, förlovat oss, renoverat, bytt bil 2 gånger, hehe. På något vis känns det som att vi levt ett helt liv, förutom gift oss och haft barn som flyttat ut. Men jag förstår att det är några missade områden här, typ jobba heltid båda och skola in barn och få vardagslivet att funka. Det kommer.

Jag är en pysslare utan dess like!

Men utöver allt detta så är jag en pysslare utan dess like. Min kära sambo tycker att jag emellanåt är slarvig  / impulsiv då det blir som det blir, då rycker jag på axlarna. Jag anser att man inte behöver förändra på ett helt koncept om det ändå funkar. Min sambo med en ingenjörsbakgrund är lite djupare än så, han anser att allt kan förändras, förbättras och effektiviseras.

Varsågod hjärtat, nu vet du det..

Kan erkänna att även om jag blir sur som fan när han säger emot eller kommenterar att man kan göra annorlunda, så vet jag att hans sätt blir oftast bättre och mer hållbart. Så varsågod hjärtat, nu vet du det.

Men en sak ni kan följa om ni är nyfiken, det står lite stilla just nu, ett instagramkonto för DIY tillfälligt. Tiden räcker ej åt mina hantverk @northdesignbynattaja (Läderslöjd, inredning, DIY).

Katt och hund

Sen har vi som sagt en katt 2 år (Bruce Wayne, pga mustaschen) och engelska bulldoggen Turbo 8 år och sonen Holger 1.6 år, dessa tre är följeslagare i ur och skur, katten tror han är hund, hunden är kär i katten, barnet tror han är ett djur ibland. Men som dessa kan gosa och vara runt varandra. Hjärtat exploderar av kärlek för dessa. Jag och sambon Mårten är nog eniga om att vi har tre barn, punkt.

Husägare!

Vi håller just nu på med mitt barndomshem, Mårten blev kär i stället så han fick som han ville, därav köpte vi huset i Njurunda. Nu renoveras det i olika rum successivt. Fokus nu är badrummet uppe och sen är det detaljer så som dörrar, fönster, foder, lister och sen ett rum till Holger, studio till mig och ett riktigt kontor till oss. Det ska byggas ut ett vardagsrum och köket ska bli större. Badrummet nere ska bli större och byta plats. Växthuset ute ska bli klart och en trädgård ska anläggas. Ja ni hör ju, vi lär ska bo här tills vi dör. Det är okej.

Sociala medier

Utöver detta så funderar jag en hel del på detta med sociala medier, nu för Nanolashes_ väldigt mycket, vill ju skapa något stort kring detta, har långsiktiga mål så ni måste hjälpa mig att bli bättre för varje behandling. När jag får en stund över så nördar jag flödet på instagram allt om skönhet och gamla/nya trender. Vill starta en Youtube-kanal också men måste bara lära mig att vara bekväm framför kameran och prata någorlunda normalt.

Min Studio

Lyckliga Storgatan – The Concept Store.

Min salong hittar du på Storgatan 9 i Sundsvall. Jag anpassar ditt besök efter dina önskemål om det ska mixas med behandlingar eller om du bara önskar något lättare. Möjligheterna är oändliga.

Varmt välkommen med alla frågor, funderingar eller bokningar!
Boka