Öronhåltagning Sundsvall

Modernaste och säkraste håltagningen

Jag valde att gå min utbildning via Studex Scandinavian. Vi blev utbildade på plats i salongen jag jobbade i förut, där gick vi igenom teori och övade på riktig modell samt på varandra. För mig så känns det helt tryggt att använda System 75 som Studex har, detta är den modernaste och säkraste håltagningen du kan göra beroende på vart på örat du vill placera piercingen.

Varför jag väljer just detta system är för att jag själv som liten fick mina första hål i öronsnibbarna med ”pistol” denna ”Laddas” och då blir det ett tryck som smäller och kan traumatisera vävnaden, men främst som liten – Jag blev livrädd. Det bultade och gjorde ont, spännde och svullnade och blev väldigt rött. Detta kunde vara av flera anledningar både pga trycket och läkningssmycket som då var 1,2mm samt trubbigare ”nål”.

Studex System 75

Är en liten smidig handhållet verktyg som man sätter fast det valda smycket i utan att någonsin röra vid nål eller smycke så placeras denna korrekt och HELT sterilt!
Det jag gillar är att det är helt och hållet jag som styr placering, riktning och trycket i piercandet och kan välja väl efter vilken typ av hud/vävnad och brosk jag går igenom med smycket.
Ytterligare en positiv sak om Studex System 75 är att vi använder oss utav nålar/stavar som är 0,8mm och mycket vassare nål.

6-8 veckor för läkning

För att klargöra så Piercar jag med smycket som du ska ha i minst 6-8veckor för läkning, underbart är att du har en uppsjö av örhängen att välja på som alla är vackra och dom är alla i kirurgiskt stål (som de flesta tål, även om man är känslig för metaller. Extra känslig så rekommenderar jag Studex Sensitive serie som går att beställa hem) Eller så kan du få köpa äkta Guld eller Titan, detta är dock lite mer kostsamt. Men örhängena räknas kunna hålla hela livet om du så önskar.

Betydligt mindre smärtsam

Just detta med att jag styr trycket gör att jag inte kommer att chocka vävnaden utan kan sakta föra igenom nålen utan att skada ”traumatisera” / Smälla in en nål igenom huden. Så håltagningen är betydligt mindre smärtsam (Eftersom nålen är tunn och sylvass) oavsett placering på hål i örat, läkningen går fortare och eftervården är enklare.

Se filmen här nedan när genomför en säker öronhåltagning på en kund 🙂

Så här går en håltagning till hos mig :

⦁ Jag torkar och spritar området som skall piercas
⦁ Markerar med en penna vart hålet skall göras
⦁ Du får se och godkänna
⦁ Du väljer smycket som ska sitta i ca 6-8veckor(minst).
⦁ Jag monterar smycket på mitt system, sen gör vi hålet, smidigt, enkelt och ganska ljudlöst!
⦁ Vi går igenom eftervård och jag droppar på piercing lotion som är lite smärtlindrande och tar ned ev. svullnad. Denna finns att köpa med också.

Så tveka inte att höra av dig till mig så bokar vi en tid!

Info från Studex Skandinavien

Studex®️System75™️ är det mest skonsamma av alla håltagningssystemen, pga att vi tar hål / piercar sterilt med ett örhänge/öronstift på 0,8 mm (istället för 1,2 mm/ gamla system!).
Studex piercar med en hybrid – ett håltagningsinstrument där nålarna/stiften är tunna som kanyler! Fråga gärna en av alla våra härliga kunder som har piercat sina öron med vårt skonsammare Studex®️System75™️, varför de älskar det. Vi bryr oss om våra kunder och slutkunder.
Studex®️System75™️ är det modernaste system som finns på marknaden och vi är stolta tillverkare av håltagningssystem & världsledande i 80+ länder i över 40år med egen fabrik och sterilisation!
🌟 Rolls Roycen, helt enkelt;) 🌟

System75, den nya generationen öronhåltagning: ”En skonsammare upplevelse: hudvänligt, allergivänligt, barnvänligt, ljudlöst och nästintill smärtfritt, bara som ett litet myggbett!

Min Studio

Lyckliga Storgatan – The Concept Store.

Min salong hittar du på Storgatan 9 i Sundsvall. Jag anpassar ditt besök efter dina önskemål om det ska mixas med behandlingar eller om du bara önskar något lättare. Möjligheterna är oändliga.

Varmt välkommen med alla frågor, funderingar eller bokningar!
Boka